POLITIKA ZASEBNOSTI PLCA d.o.o.

 

V družbi PLCA d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Politika zasebnosti naše družbe).

Na spletni strani www.plca.eu izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Lastnik in upravljavec spletne strani www.plca.eu je podjetje PLCA d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, telefon 01 280 17 50, spletna stran: www.plca.eu. 

Obdelava osebnih podatkov pri upravljavcu ne zajema rednega in sistematičnega obsežnega spremljanja posameznikov in upravljavec ne obdeluje posebnih vrst osebnih podatkov in/ali podatkov v zvezi s kazenskimi obsodbami in prekrški. Upravljavec ni imenoval posebne pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

 

Ko se prijavite na naše e-novice ali izpolnite kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime in priimek, e-poštni naslov, skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. Če ste uporabnik naših storitev , zunanji izvajalec ali dobavitelj, o vas zbiramo tudi podatke naziv delovnega mesta, profesionalni naziv, poslovna znanja in veščine, potrdila, izkazi, osebne poslovne reference, kontaktni telefon, podatke za izdajo računa (ime in priimek udeleženca ter kontakte osebe, naslov in poštna številka ter davčna številka pravne osebe), informacije, ki nam jih posredujete o drugih osebah

 

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.plca.eu je poslovne oz. edukativne narave, in sicer: V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec z namenom prejema naših e-novic, se strinjate, da ste obveščeni o dogajanjih pri nas. S tem nam dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. V primeru, da izpolnite prijavo na dogodek z namenom prijave na dogodek, ki ga organiziramo, se strinjate, da vas kontaktiramo (elektronsko ali po telefonu) v zvezi s prijavljenimi udeleženci ter kontaktnimi osebami v zvezi s prijavo na izobraževanje. Vsi zbrani podatki ob prijavi (na spletni strani, preko elektronske pošte ali po telefonu), se zbirajo z namenom opravljanja ene izmed dejavnosti družbe PLCA d.o.o., tj. pripravo projektne ponudbe, kot odgovor na vaše povpraševanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko izvaja že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje (zakoniti interes). Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe. S prijavo na izobraževanje vpisane osebne podatke obdelujemo z namenom vodenja evidence udeležencev ter kontaktiranja po e-pošti ali telefonu v zvezi s prijavo, potekom, vsebino, lokacijo dogodka in zadovoljstvom v zvezi z dogodkom, za pošiljanje prezentacij ter drugih gradiv ter obveščanju o tematikah, ki bi vas glede na vsebino dogodka utegnile zanimati. Rok hrambe osebnih podatkov Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali iz vseh evidenc. Kako varujemo vaše osebne podatke vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.plca.eu gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen prejema naših e-novic oz. informacij o izobraževanjih/delavnicah in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za PLCA d.o.o. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Vaše pravice V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov vam PLCA d.o.o. zagotavlja naslednje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov:

- dostop do svojih osebnih podatkov,

- posodobitev oz. popravek svojih osebnih podatkov,

- izbris svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo,

- zahtevate, da prenehamo uporabljati vaše podatke oz. omejite njihovo obdelavo,

- zahtevate, da se podatki v strojno berljivi obliki prenesejo k drugemu upravljavcu,

- ugovarjate obdelavi osebnih podatkov, - se odjavite od e-novic naše družbe.

 

Če želite storiti karkoli od zgoraj navedena, nas o tem obvestite preko elektronske pošte info@plca.eu. Vašo zahtevo bomo skrbno preučili in vam podali odgovor v roku 15 dni od prejete zahteve.

 

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.plca.eu lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. PLCA d.o.o. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov. Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko zasebnosti po lastni presoji in po potrebi kadarkoli spremenimo in prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

 

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s Politiko zasebnosti v družbi PLCA d.o.o. nam lahko pišete na info@plca.eu

 

Ljubljana, 22. 5. 2018

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih